Header afbeelding

Voorbereiding op je eerste bezoek


Na je aanmelding als nieuwe patiënt kun je je eerste bezoek voorbereiden.

 

Vul de gezondheidsvragenlijst in

Voordat je de eerste keer komt, willen we graag weten hoe het staat met je gezondheid. Vul daarom de gezondheidsvragenlijst in of vraag aan je ouder(s) of verzorger(s) dat te doen. Het is voor je behandeling belangrijk dat wij op de hoogte zijn van eventuele ziektes, afwijkingen, medicijngebruik en je (leef)gewoontes. Die kunnen je mondgezondheid beïnvloeden en je behandeling beperken. Soms kunnen we voorzorgsmaatregelen nemen.
Hiernaast is het van belang dat je ons ook tijdens de behandeling altijd informeert indien er medische bijzonderheden zijn.

 

Neem een geldig identiteitsbewijs mee

Voor kinderen vanaf 14 jaar die medische zorg krijgen, geldt de identificatieplicht. De identificatieplicht voorkomt misbruik met zorgpassen en vermindert de kans op medische fouten. Je kunt je identificeren met een geldig paspoort of Nederlandse identiteitskaart. Controleer of je identiteitsbewijs nog geldig is. Ben je jonger dan 14 of heb je geen eigen paspoort of identiteitskaart? Neem dan het paspoort van je ouder, waarin je staat vermeld, mee.Foto

Het valt mee

Die beugel moet gewoon. Ik dacht dat het pijnlijk was, maar dat viel mee. Nee ik heb natuurlijk nooit zin om naar de ortho te gaan... maar ze zijn hier altijd erg aardig en ze leggen goed uit wat ze gaan doen.

// Florian